Rhode Island

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Rhode Island

Onroerend goed te koop in Rhode Island

Rhode Island ligt in de regio New England en de hoofdstad is Providence.

Het grenst in het noorden en oosten aan Massachusetts, in het westen met Connecticut en in het zuiden met Rhode Island Sound en de Atlantische Oceaan.

De gemiddelde waarde van een te koop aangeboden object in Rhode Island steeg het afgelopen jaar met 8,5% en zal naar verwachting volgend jaar met 7,2% stijgen.

Rhode Island is erg populair tussen inwoners van naburige staten. Het historische Newport, gelegen op het Aquidneck-eiland in de prachtige baai van Narragansett, is beroemd om zijn statige herenhuizen gebouwd in de jaren 1800 als "zomerhuisjes" door de Vanderbilt, Astor en andere rijke industriële families in het noordoosten.

Providence is ook beroemd vanwege het grootste aantal donutwinkels in de Verenigde Staten, waaronder meer dan 50 Dunkin Donuts-punten in de stad.

Rhode Island is een kleine staat die wordt geconfronteerd met een aantal marktdynamiek, zoals de bloeiende metropolitane markten zoals Boston en New York. Terwijl de verkoop van te koop staande panden in Rhode Island in 2017 voor het vijfde achtereenvolgende jaar is gestegen, met een stijging van 6% van de gemiddelde prijzen, blijft er een groot gebrek aan voorraad.

De vastgoedmarkt in Rhode Island wordt gekenmerkt door een gebrek aan economische toegankelijkheid en een hogere vraag dan aanbod. Onroerend goed te koop kosten in Rhode Island zijn 4,1 keer hoger dan het gemiddelde inkomen, terwijl ze slechts 3,6 keer hoger zijn op nationaal niveau.

De 5 beste plaatsen om een ​​huis te koop te kopen in Rhode Island met de beste huiswaardering zijn:

Ashaway is een dorp zonder rechtspersoonlijkheid in de stad Hopkinton. De gemeenschap huisvest uitstekende scholen.

Hope Valley, een dorp in de stad Hopkinton.

Greenville is een dorp in de stad Smithfield, onderdeel van het stadsdeel van de Providence, een zeer interessante plaats waar je op zoek bent naar onroerend goed te koop in Rhode Island.
Kingston is een dorp in het zuiden van Kingstown en is een van de snelstgroeiende gemeenschappen in de staat en Westerly, een gemeenschap aan het water aan de zuidkust van Rhode Island.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB